lördag, december 27, 2008

God Jul!

Så var julen förbi. Det som man gått och laddat för i nästan en månad. Plötsligt var alla klapparna öppnade och julkalendern på TV slut, det käns nästan lite snopet, fast ändå skönt.

Jag brukar allt som oftast lida av julångest. Men jag tycker själv jag har hanterat det riktigt bra detta år. Och julaftton blev en fin dag, med ett besök i Klockargården och samling kring julkrubban på förmiddagen. Ja, just det, öppna paketen i struporna först förstås, och så lite jul frukost.




Jag är så glad för de här mysiga gudstjänsterna där Jesusbarnet och alla andra barn får vara i centrum. Det känns som en bra början på Julafton.





Så får man komma ut på en promenad också. Det är skönt.









Sedan var det dax för jullunchen, den kändes extra lyckad i år. Inte för mycket och väl förberedd. Lite slapp med Kalle Anka och sedan kan man ju bara inte vänta längre.... Nu bara måste vi öppna paketern som ligger under granen.






(Tomten är rätt bannlyst hos oss, men för Alicias skull som är 4 år och tror på tomten, så var tomten och lämnade julklapparna under granen när vi var i kyrkan)



Nöjda och glada barn, nöjda och glada vuxna. Bättre kan det väl inte bli!

Inga kommentarer :