torsdag, december 10, 2009

Mina superstjärnor

Nu är det Lucian och julspelens tid, det går ju inte att missa när man har  4 barn. Det är då man blir så stolt att man nästan spricker och alla föräldrar tycker att deras barn är sötast och duktigast. Det är något speciellt med det där.

I tisdags var vi på Julspel eller musikal kanske man ska säga. Det var 3-5:an som spelade upp på Agape. Det har övat repliker och förberett sig de senaste veckorna. Det var en kanon föreställning, alla var verkligen jätte duktiga. Fast Leonardo var ju bäst så klart :).

Jag och en annan klassmamma hade ordnat med fikat och det hel blev en verkligt lyckad och trevlig kväll. Det är vid såna här tillfällen man älskar “Vindruvan-familjen”.

DSCI0002 Leonardo var en de tre visemännen, här tillsammans med deras lärling – Stjärngossen.
Det var en hel del repliker han övat in utantill.

DSCI0012

Josef, herden, soldaten och en vis man avslutade med en häftig rap!

Vill man se mer av min super skådespelare så ska man gå på Östgötateatern i helgen. Leonardo är med i föreställningen  Jul på Östgötateatern – en varieté.

Som en del av Norrköpings ungdoms circus är han med och uppträder på lördag och söndag. Vi kommer gå på lördagsföreställningen med mamma och Gösta. Läs mer här: http://www.ostgotateatern.se/Article.aspx?a=208188&m=74&m1=36059

 

Även Alicia och Emanuel har stått i rampljuset. I form av Kyrkans barntimmars luciatåg i går. Det var fullt hus i Klockargården, roligt. Alicia bad själv att få sjunga solo, Så milt lyser stjärnan. Och då sprack nästan mamma av stolthet, hon var såååååå duktig och modig. Emanuel var mindre road, han frågade efter fikat hela tiden, som vanligt.

DSCI0002

DSCI0017

Här sjunger Alicia

DSCI0018Sedan berättades julevangeliet med hjälp av krubban och de fina stora träfigurerna.

 

DSCI0023

         DSCI0030

Därefter var det sedvalig dans runt granen och så kom tomten och delade ut julklappar.

Och imorgon är det dax igen, då är det Emanuels dagis som har lucia, på hans lediga dag dessutom. Så vi får ta och åka dit och “tomta” lite. Ja, just det på söndag är det Lucia i kyrkan också. Då ska alla barnen vara med, så då får vi två stjärngossar också.

1 kommentar :

Jag sa...

ooo vad mysigt :) vi hade lite firande idag med elias sedan på måndag är det dax för små tjejerna :)