torsdag, november 26, 2009

Det ligger på mitt hjärta

Nu har jag tänkt länge att lägga upp denna video, så äntligen.

På basen i Iquitos där vi bodde i 3 månader finns ett arbete bland stadens fattigaste barn. Arbetet har hållit på i drygt 1½ år och leds av ett ungt par från Peru/Colombia.

Videon är helt super, den är gjord av Daniel och Heidi Hagen ett syskonpar från USA, de har varit volontärer på basen i flera månader och jobbat med barnen. Heidi var även vår ledare under teorifasen på DTS:n.

I december kommer de att ordna ett läger för barnen precis som förra året. Barnen får åka ifrån staden i 4 dagar, de får mat, husrum och julklappar, samt sång, dags och undervisning och annat kul som hör läger till. Inga av barnen har varit på läger förut förutom de 80 barn som var med förra året. I år är det 150 barn anmälda. Alla som arbetar inom YWAM gör det ideellt och får ingen lön. Arbetet får inga som helst statliga bidrag eller liknande. De lever helt på människors goda vilja att hjälpa till. De gör ett helt beundransvärt arbete med de små medel de har.

Vill du vara med och ge en gåva till arbetet och till det läger som går av stapeln den 18 december. Kontakta mej så berättar jag mer hur du gör. Har även ett Word dokument med mer information om arbetet som jag gärna mailar över om du är intresserad.

Be gärna för Iquitos barn.

 

Inga kommentarer :