onsdag, februari 24, 2010

Vilken härlig dag!

En sån här dag skäms man faktiskt lite att man klagat så på vintern och snön. Lagom kallt och strålande sol i ett vitt vinterlanskap. Varm choklad med marshmallows och knäckemacka i pulkabacken, bättre blir det det inte!

pulkabackan 009

Förutom att det fattas två familjemedlemmar förstås. Pappa Marco jobbar och Alicia leker med bästa kompisen.

pulkabackan 006pulkabackan 005

      Och sen när man kommer hem och kollar ut på baksidan har vi världens sol som håller på att smälta bort snön från terrassen. Åhhh,vad glad jag blir. Jag älskar vår uteplats, det måste vara den bästa i hela Klockartorpet, vi har jämt massor med varm skön sol. Jag bara kunde se mej själv en skön vårdag sitta i solstolen och bara njuta.

Sanningen är den att jag har faktisk blivit lite mer kompis med snön den sista tiden och det känns jätteskönt. Allt hänger ju på attityden.

 

 

 

pulkabackan 008

pulkabackan 011

 

I övrigt på sportlovet så går barnen på cirkusskola i Borgsmohallen mellan 10-15. Det har varit mycket lyckat. Är väldigt glad att de satt start tiden till 10 och inte 9 :). Bara Emanuel är hemma med mej. Dagarna går så grymt snabbt i alla fall. Tänker ju hela tiden att jag måste plugga…. Men det finns så mycket att göra här hemma.

 

 

På fredag blir det kalas för Gabriel. Det ska bli jättekul. Vi börjar med att träffas i simhallen för att bada tillsammans med kompisarna och sedan åker vi hem till oss och käkar hamburgare och tittar på filma och snaskar en massa gott. Vad skönt det är när barnen blivit lite större. Det var så enkelt att handla till kalaset, jag blev förvånad, vi hoppar papperstallrikar med tryck och godis påsar och girlanger e.c.t e.c.t. Det här kommer bli ett kanon kalas det är jag säker på.

Sen på lördag är grabbarna bjudna på kalas i busfabriken av en kompis. Så det här blir en riktig lyxhelg, eller hela veckan känns lyx. Man skulle ha lov lite oftare.

 

Förra helgen, när det var snöstorm och busväder till max ni vet, då kom våra kompisar från Stockholm äntligen till oss och hälsade på. Denna resa har varit planerad sedan nyår då vi var där. Men vi har fått skjuta upp den och skjuta upp den av olika orsaker och så bestämmer vi just denna helg med snöstorm…men varför ska man låta sig hindras av det…?:)

För nu blev det ju faktiskt en helg vi sent kommer glömma av flera orsaker. Vi råkade även få en extra nattgäst på lördagen också. Han skulle bara komma förbi från Linköping och hämta upp en dator och sen åka hem igen, men det gick ju inte. Ja, det var ingen främling direkt utan brorsan till mannen i familjen som var och hälsade på. Men det var ju bara kul ju fler desto roligare. :D

Vi hade ganska kul åt att han fick uppleva “Annorlunda familjerna” live… (Dåligt namn på en underbar reality serie) Vi har ju fyra barn och våra vänner har fem!

278

Men kul och mysigt var det. Tackokväll på fredagen och badhuset på lördagen dessutom lyckade “mammorna” ta sig ut och iväg till bion på kvällen också. Jag är fascinerad, men det hade inte gått utan en modig privat chaufför!

 

292

  302 303

 

    

  

 

 

 

 

 

 

310

   316 327

  

 

 

 

 

 

Och helgen innan det, min sista “ensamma helg” var mamma här på besök. Hon skulle ta med Alicia på Disney on Ice i Linköping. Det var Alicias födelsedagspresent som nu skulle infrias. Det blev en mysig kväll för mormor och barnbarn, de var båda väldigt lyckliga när de kom hem!

IMG_0639

 

IMG_0642

 

IMG_0677

     

       

 

 

 

 

 

 

 

 

Då har jag gjort en resumé på de senaste veckorna, så går det när man inte hänger med och uppdaterar i tid…

2 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka härliga bilder på er fina familj! Vad mycket roliga saker ni hittar på!

Kramar Rebecca

Familjen Paz sa...

Tack Rebecca!