måndag, augusti 17, 2009

Lata dagar i Lima

Oj vad dagarna rullar på. Idag har vi varit i Lima en vecka. Det känns så konstigt. Plötsligt var allt slut. Första dagen var det jätte skönt att ha sovmorgon och inget “program”. Men sedan blev det väldigt tyst och lite långtråkigt, för mej i alla fall. Marco tyckte bara att det var skönt. Men jag tycker om när det händer saker och jag älskade när vi var ute på gator och torg och gjorde våra draman, jag saknar det redan.

Men allt har sin tid. Det är nog bra att vi har det lite lugnt innan vi kommer hem, för väl hemma sätter vardagen igång inom några dagar. Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills vi är hemma. Det ska bli skönt att få vara i sitt eget hem.

Vi har blivit väldigt välsignade här i Lima med lägenheten vi bor i. Vi bad innan vart vi skulle bo i Lima för det visste vi inte. Och Gud ordnade en lägenhet åt oss på andra våningen i ett hus där det bor en missionärsfamilj. Familjen har också 4 barn i nästan exakt samma åldrar som vi. Mannen är från Spanien och kvinnan från Peru. De flyttade hit från Spanien för två år sedan. Barnen leker varje dag och har jätte kul ihop. Och det är extra bra för Leonardo och Gabriel för de längtar hem mycket och det är bra att de har kul sista veckorna.

För övrigt så har vi varit med Marcos mamma och hans syster under veckan och vi har träffat några andra goda vänner.Det känns väldigt tråkigt nu att inte ha någon kamera. Vi har varit så bortskämda med att ha vänner runt omkring och som tar kort. Marcos syster tog lite kort häromdagen jag hoppas att jag kan överföra dem till vår dator.

Idag var vi med familjen vi bor hos till kyrkan. Sedan åt vi kyckling och pommes på en restaurang här bredvid. Imorgon åker vi nog hem till Marcos mamma igen. Så rullar dagarna på. Ska bli spännande att träffa alla våra vänner igen i Sverige. Den 27 augusti kommer vi till Arlanda. Så alla som vill träffa oss får komma hem till oss på helgen. Vi har ju ingen bil numera så tillsvidare får ni komma hem till oss. :)

3 kommentarer :

Anonym sa...

Ska bli jätteroligt att träffa er igen. Amanda längtar...
Vi får höras av när ni har tid, antar att alla vill komma o hälsa på.
Många kramar/ Linda

Anonym sa...

Längtar efter er och ser fram emot att träffa er. Tyvärr är vi inte hemma helgen den 27 augusti men vi kommer gärna och hälsar på i veckan efter det, om det passar. Krama barnen från oss!

Guds välsignelse till er alla!/Rebecca

Familjen Paz sa...

Ni är supervälkomna. Jag har en känsla av att vi kommer känna oss lite ensamma i Sverige eftter att ha varit vana att leva med 30 andra personer dygnet runt i 6 månader.För mej känns det redan. Så kom gärna och hälsa på hur mycket som helst!