lördag, april 11, 2009

Stort tack!

Vi vill tacka er som har skänkt pengar till oss! Vi har fått flera anonyma gåvor och därför får det här bli sättet att tacka er på. Vi har ingen lön eller bidrag för att gå den här skolan utan vi står för alla kostnader själva. Vi är här för att vi tror att Gud har ett syfte för oss här och vi tror också att han ska förse oss med det vi behöver enligt hans ord i bibeln.
Jesus säger i Matteusevangeliets 6:e kap och i vers 25-26:

“Gör er inte bekymmer för ert liv, vad ni ska äta eller dricka, inte heller för er kropp, vad ni ska klä er med. Är inte livet mer än maten och kroppen mer än kläderna? Se på himmelens fåglar. De sår inte de skördar inte och samlar inte i lador, och ändå föder er himmelske Fader dem. Är inte ni värda mycket mer än de?

Längre fram i samma kapitel i vers 33 säger Jesus:
”Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också. Gör er alltså inte bekymmer för morgondagen. “

Det här är versar som vi “står på” och vi tror att Gud ska förse oss med det vi behöver. Vi tackar Gud för Er våra trofasta vänner som har varit villiga att välsigna oss, vi ber att Gud rikligen ska välsigna er enligt sitt ord i Lukas 6:38 “Ge och ni skall få. Ett gott mått, packat, skakat och rågatskall Gud ge er i famnen. Ty med det mått som ni mäter med skall det mätas upp åt er.”

Inga kommentarer :