lördag, maj 09, 2009

På tu man hand

För första gången sedan vi kom till Peru så fick Marco och jag ett tillfälle i tisdags att gå ut själva utan barn. Vi är alltid väldigt upptagna här på skolan och på kvällarna när barnen lagt sig så har vi läxor att göra eller så är vi så trötta så vi stupar i säng. Så ibland känns det som vi inte ens hinner att prata.

På tisdagar har vi normalt smågrupper kl. 20.00, men vi frågade ledarna om inte vi kunde få använda den tiden och gå ut och äta. Och det var inga problem, de vet hur intensivt det är för oss.

Det kändes jätte lyxigt att få ett par timmar för oss själva och vi beställde in massor med smaskig kina mat.

IMG_6701

 IMG_6699   IMG_6700

2 kommentarer :

Milly sa...

que Dios me los siga bendiciendo muchisimo, adelante hnos!!!!!!

que lapaz de Cristo repose siempre sobre ud y en vuestros corazones, para q siempre sean la sal y la luz de este mundo que tanto la necesita, estoy en oracion por uds!! saludos a cada uno de mis sobrinos, yo noo les puedo mandar nada por ahora , pero se q lo más importante es esa oración acompañada de ayuno que hemos empezado por uds... uff q no es nada facil.. especialmente en examenes.. :-) bendiciones!!
Miluska

Milly sa...

espero q les haya llegado m i otro saludo, no se que paso! q Dios me los bendiga , tratare de escribir luego, toma tiempo esto de sentarse brevid datorn

saludos a todos msi sobrinos, los tenog q cada uno en mis oraciones!!