tisdag, maj 19, 2009

Semester planer?

Nu mitt i allt så vill jag göra lite reklam för vårt radhus i Norrköping. Innan vi åkte iväg till Peru så skrev jag här på bloggen om vårt radhus som vi har i Norrköping. De står tomt nu när vi är borta och vi betalar hyra för det varje månad.

Ett sätt för oss att få lite hjälp med hyran i sommar är att vi vill låta er, våra vänner, komma till Norrköping och bo hos oss mot ett bidrag till hyran. Så nu vill jag påminna om den möjligheten. Vi har redan fått våra första hyresgäster under två dagar nu i maj, och det är jätte roligt.

Man kan komma och bo allt från en natt till flera veckor, från nu och tills vi kommer tillbaka i slutet av augusti. Jag vill verkligen uppmuntra er att semestra i Norrköping i sommar. Vi bor i en mycket fin stad och det finns mycket intressant, kul och spännande att uppleva. Har ni inte besökt Kolmården ännu så har ni ett super tillfälle nu, och inte allt för långt ifrån Norrköping ligger Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Det finns flera fina parker och grönområden nära där vi bor och även ett gratis bassängbad.

Dessutom bor vi i ett barnvänligt område och ett barnvänligt hus. Vi har många sovplatser, så det går bra att komma två familjer på en gång. Vi har åtminstone 7 sovplatser och med plats för extra madrasser om det behövs. Alla bekvämligheter finns, tvättmaskin, torkskåp, kyl, TV, video, DVD,  dusch och bad, uteplats med grill, massa leksaker och ett komplett kök. Ni står själva för maten bara.

Låter det intressant? Passa på att boka in er semester med en gång. Skicka oss ett mail så kan vi ge mer information och tala om vilka datum som finns lediga. I skrivande stund står sommaren öppen, men vi hoppas på full bokat!

Vi har inte alltid tillgång till internet varje dag, därför är det viktigt att vara ute i lite god tid och vara beredd på att mail svar kan dröja flera dagar.

Många hälsningar

Anna & Marco

IMG_3260

Vår härliga uteplats på baksidan

IMG_3572   IMG_3587

De här personerna kan man träffa på om man åker till Astrid Lindgrens värld i sommar.

IMG_1711   

Om det skulle regna någon dag kan man passa på att besöka busfabriken och så finns det massor med affärer och shopping centra att gå och strosa i.

 

IMG_1879

De här skönheterna får man träffa på Kolmården. Vad är årets nyhets attraktion?

Inga kommentarer :