lördag, juli 11, 2009

Alicia sjuk

Emanuel har varit jätte sjuk i flera dagar. Tillslut tog de blodprov och urin prov på honom och då upptäckte de att han hade urinvägsinflammation. Så nu äter han antibiotika. Idag mår han bättre. Men inatt kräktes Alicia 2 gånger och även en gång på förmiddagen. Men hon är pigg för övrigt. Marco har lite ont i magen och min magen var lite rörig. Det är flera i teamet som är sjuka, många har magproblem och andra har ont i halsen och känner sig allmänt hängiga.

Det är väldigt kallt här på kvällarna. Vi har möte varje kväll mellan 20.30 och ca 23.30, därefter får vi mat. Kyrkan är i en jätte stor lagerlokal och det är super kallt och dragit. Brrr. Vi längtar hem till Sverige. Det är inte många veckor kvar nu, men det kan bli de tuffaste.Vi har kalla veckor framför oss och Bolivia är fattig så vi får räkna med kalla dragiga hus och kallvatten.

Vi bor i en förort till Jujuy det är 90 % bolivianer här. Så det känns nästan som vi redan är i Bolivia.

Hade skrivit ett fint inlägg om vår sista dag i Frias med fina bilder, men jag har inte lyckats lägga upp det, hoppas det går senare. Har haft jätte svårt att hitta ett internet café där jag kan koppla upp min dator. Och det är slött.

Vi hoppas att vi ska bli friskare och vara pigga inför den långa resan över gränsen till Bolivia och sedan till Cochabamba.

1 kommentar :

Anonym sa...

Hej!

Usch, så jobbigt för hela familjen... Vi hoppas och ber att Emanuel och Alicia ska bli friska och att ni andra ska bli helt krya också, tills ni åker till Bolivia.

Saknar er!

Många kramar Rebecca